Wednesday, March 27, 2013

17 martaa je odrzana sesnica skupstine stanara na kojoj je odluceno da se stanarima sacini kompletna ponuda za ulazna vrata zgrade. Tu ponudu ste dobili u postansko sanduce a uskoro ce biti i glasanje za prihvatanje jedne od ponudjenih opcija. Vrata ce se otplacivati na rate u zavisnosti od sume. bice oko 1000 din po stanu ukoliko prihvatimo one dve ponude od 50 000 ili 60 000 din.
Naknadno ce se ici na ponudu za kameru jer je nehumano u ova teska vremena opteretiti budzet odjednom i svi koji misle drugacije su u velikoj zabludi i moraju imati razumevanja za sve ljude da ne mogu svi izdvojiti odjednom i za vrata i za kamere ma koliko to bilo neophodno. Vrata su nam svakako goruci problem.
Imamo i problem hladne vode na visim spratovima koji je uopste tokom dana nemaju i to samo sa puno razumevanja za te ljude koji se muce moramo i taj problem resiti a i to kosta. Tu ponudu cete dobiti i ona ce isto ici na glasanje.
Sto se tice liftova isli smo vec 3 puta na razgovore ali su oni iskljucivi da te ponude kojesu nam poslali da nece odstupiti. Ostalo nam je da idemo kod generalnog direktora, cekamo poziv za sastanak jer imamo ponudu mi za mali lift potpuno nov za 16 000 eura sa svim troskovima za novi lifta ocito da su oni ucenjivqaci. Nakon razgovora za koji cu vas obavestiti moramo se dogovoriti kako cemo i taj problem liftova resiti a da nas ne ucenjuju.
ocekujemo korektn odnos placanja cistcica jer one rade dobro a ukoliko ne budemo placali otkazace nam ciscenje tako je rekao vlasnik jer mi se zalio da mu dosta stanova nije platilo.
ostala obavestenja ocekujte uskoro.
pks t.petrovic

No comments:

Post a Comment