Thursday, May 9, 2013

7 maja u holu zgrade odrzan sastanak pojedinih stanara iako su svi bili pozvani radi dogovora oko popravki pumpi za hladnu vodu i  primljenog odgovora JSP a vezano za liftove.
Odziv stanara je bio mali, oko dvadesetak.
Odluceno je da se ostavi jos jedna  nedelja i vidi sta ce sa onim stanarima koji nisu potpisalii dali bilo kakvu saglasnost za pumpe za vodu.
nisu se izjasnili niti komuniciraju

st 1a djurkovic
zeljic st 11
copic st 12
pavlovic ljubica st 13
iskic st 23 gazda ne saradjuje
zimonjic branko st 24
35 stan grada i nemaju pravnu osnivu za glasanje
naumov stan 63  ne saradjuje i ne placa nista u zgradi

sto se tice odgovora infostana o remontu liftova, odgovor na nase pristajanje da udjemo u proceduru je da nam je dostupna teh. dokumentacija i da nas uslovljavaju da moramo remontovati oba lifta sa vrlo nejasnim i nestrucnim objasnjenjem od strane potpisnika strucnog lica mada je odgovor napisan potpuno nestrucno.
receno je i da ne mozemo dobiti kljuc od kucice od liftovskog postrojenjajer to ugrozavqa "nasu bezbednost"
traaze i da se izjasnimo sta mi hocemo da radimo na liftovima iako im je poslat vrlo strucno napisan odgovor od strane stricnih ljudi komsija ove zgrade Mutavdzica i Stanojevica.
poslacemo odgovor ponovo.
poslat ponovni zahtev za popravku ventilacionog sistema i popravku prekidaca u zgradi i svetla na ulaznim vratima,

i sada ponavljamda svaka inicijativa i konstruktivna i dobronamerna ideja da se nesto uradi tu sam. nemojte biti pasivni i cekati da se nesto desi, a desice se samo ako svi ponesto uradimo koliko ko moze i zeli.

PKS   T. Petrovic


2 comments:

  1. Na koji broj telefona mogu da vas kontaktiram, na mail adresu koju ste naveli se ne javljate?

    ReplyDelete
  2. Pree svega se predstavite ko ste jer je logicno sa anonimusima se ne komunicira, a svi jako dobro znaju, paverujem i vi gde sam imdamsam otvorena za normalnu saradnju i komunikaciju.Tako posto vi znate kako se ja zovem imsta radim i vi se predstavite pa cemo razgovarati . Sto se meila tice on stoji tu i svima je dostupan te ako ste pisali ja bih ga dobila, a nisam.

    ReplyDelete